HELP FOR IT OFFICE

Click here to edit subtitle

SOLUȚII SOFTWARE

Soluțiile noastre software garantează:

- o organizare detaliată a infrastructurii clienților hardware și software;

- eliminarea riscurilor asupra afacerii datorită licențierii;

- reducerea numărului de întreruperi a activității;

- controlul asupra livrării serviciilor IT.

.....

.....

Help4Desk

Soluții moderne de management IT

Proces simplu de înregistrare a unei cereri pentru suport IT, prin Help4Desk. Acesta oferă un sistem modern de tichete, ușor de gestionat și de utilizat.
Astfel, preluați controlul procesului de interacțiune cu clienții și controlați livrarea serviciilor către aceștia.
Interfața ușor de utilizat a soluției Help4Desk vă oferă o abordare proactivă asupra cerințelor și nevoilor venite din partea clienților, având posibilitatea de a prioritiza, soluționa și gestiona rapid fiecare tichet.
După fiecare interacțiune, clienții își pot exprima gradul de satisfacție, iar dumneavoastră vă puteți îmbunătăți serviciile odată cu feedback-urile primite.

Monitor4IT

Identificarea proactivă a întreruperilor sistemelor software sau hardware

Monitor4IT este o soluție de management a sănătății echipamentelor IT, care oferă o imagine de ansamblu asupra echipamentelor IT deținute și acces permanent la informații privind funcționalitatea acestora.
Optimizarea constantă și eficientă a echipamentelor deținute este cea mai bună soluție pentru a planifica sau pentru a face predicții cu privire la achizițiile necesare în viitor. Cu ajutorul Monitor4IT, evitați întreruperile in activitatea utilizatorilor, identificați potențialele problemele și îmbunătățiți performanța echipamentelor IT deținute.

Soft4IT

Management si control software de la distanță, fără întreruperi în activitate

Cu ajutorul soluției Soft4IT, mențineți licențele actualizate la zi, aveți control asupra instalărilor nedorite și evitați cu succes incidentele. Astfel, asigurați o bună funcționare a rețelei și continuitatea operațiunilor zilnice, odată cu creșterea productivității. În plus, Soft4IT asigură o securitate sporită asupra datelor interne, protejându-le de orice risc, cum ar fi furtul de identitate sau malware.

Invetor4IT

Inventariere completa si detaliata a sistemelor hardware

Soluția de management hardware, Invetor4IT, realizează o inventariere în timp real a tuturor echipamentelor și vă oferă date exacte cu privire la configurație,  performanță și upgrade-uri necesare pentru funcționarea acestora la capacități maxime.
Cu ajutorul informațiilor obținute, îmbunătățiți durata de viață a echipamentelor deținute, optimizați investițiile existente și rămâneți informat cu privire la schimbările majore de hardware.